Clublesklasse

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING ?

 

CLUBLESKLASSE:
nieuw bij de NDO, zonder verplichtingen ……

 

Gezellige danswedstrijd voor uw leerlingen Ballroom/Latin voor échte beginners/clublesleerlingen in een ontspannen sfeer.

Bestemd voor: beginnende dansparen, die op of na 1 januari 2016 op clubles zijn gegaan en nooit eerder aan wedstrijden hebben deelgenomen in Debutanten of hoger.
Paren bestaande uit alleen meisjes/dames en jongens/heren kunnen ook deelnemen.

De dansen: Engelse Wals, Quickstep, Cha Cha Cha en Jive; een 4-danswedstrijd dus.   

Kleding: wedstrijdkleding is niet toegestaan, verder vrij. Glitter mag, maar extra aangebrachte glitter mag niet. Bij overtreding worden paren door de wedstrijdleider hierover aangesproken.     

Variaties: zijn vrij.

Leeftijden: in het 1e jaar zal er per wedstrijd worden bekeken of er een splitsing kan worden gemaakt op basis van leeftijden.

Controle: in de 1e ronde wordt er door het bestuur op toegezien dat de paren qua dansniveau en variaties werkelijk in deze klasse thuishoren. Is dat overduidelijk niet het geval, dan wordt het betreffende paar uit de wedstrijd gehaald en moet het starten in de 1e ronde van de Debutanten.

Indeling van de wedstrijd: dit onderdeel wordt gedanst in het 1e blok (op 4 maart in het 2e blok). Elke wedstrijd: aanvang in de ochtend.  

Datum: 4 maart (Roosendaal), NK 2 april (Hoofddorp) en 22 april (Reeuwijk).

Tarief: € 7,50 per persoon.

Info en inschrijven:

 (070) 3475381    (06) 13628335
I  www.nederlandse-danssport.org
E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.facebook.com/NDOnl