Inschrijven

Welkom op de inschrijfpagina voor NDO wedstrijden. Binnen één wedstrijd kunt u zich voor meerdere categorieën inschrijven. 

De velden gemarkeerd met een moeten worden ingevuld

Wedstrijden
Gegevens danspaar
Partner 1
Partner 2
Categorie & klasse, waarin wordt deelgenomen

De categorieën die worden getoond worden op de gekozen wedstrijd gehouden. Verschijnt een categorie niet dan wordt deze niet gedanst op de gekozen wedstrijd.

Vul hieronder tenminste één van de categorieën in met de klasse waarin u gaat dansen!

Ballroom
Latin
Uw email adres voor bevestigingsbericht naar u.
Controleren, corrigeren en afmelden inschrijving(en)

Afmelden op de website is mogelijk tot op de dag voor de wedstrijd tot 18:00 uur. Afmelden na 18.00 uur op de dag voor de wedstrijd kan uitsluitend via e-mai Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u uw inschrijving wilt veranderen dan schrijft u nogmaals in met de juiste/gewijzigde gegevens. De laatste inschrijving is geldig! Alle voorgaande inschrijvingen met dezelfde geboortedatums voor die wedstrijd vervallen dan automatisch!
Daarvoor hoeft u dan geen email meer naar de wedstrijdadministratie te sturen! 
Alleen als er een  fout gemaakt  is in de geboortedatum(s) dan moet de inschrijving worden afgemeld door gebruik te maken van de foutief ingevulde geboortedatum(s). U vindt die inschrijving(en) dan ook daarmee terug in de Afmelden/Inschrijvingen Controle! Daarna schrijft u opnieuw in met de juiste geboortedatum(s.)

Na het klikken op de Inschrijven-knop hieronder moet u een bevestigingsscherm zien verschijnen dat uw inschrijving is gelukt. Komt dat niet dan is er nog ergens in het formulier een veld niet goed ingevuld. Gaat u om dat te kunnen zien eventueel naar het begin van het formulier.